Vilka är vi?
I grund och botten är vi två vinälskare med över 20 års samlad erfarenhet av arbete med vin, främst i restaurang.
Vi träffades för första gången för över 10 år sedan och insåg sedan vårt gemensamma intresse när vi studerade samtidigt på restaurangakademien.
På CV:t finns arbetsplatser som Michelinkrogarna Aloë och Operakällaren, vinbarer som Grus Grus och Dagges och ett antal utmärkelser och nomineringar som Årets Rising Star, Årets Unga Branschstjärna och Årets Sommelier.
“Veraison” är det franska ordet för när druvorna i mognadscykeln börjar skifta färg, men också så vackert beskrivet går från att växa till att mogna.
Vi startade Veraison för att vi brinner för Vin, Mat och Service, inte minst på restaurang men för all del i alla dess former, och vill skapa en bredare plattform att dela glädjen, men också kunskapen, som vi har fått ta del av genom åren
.
Kom tillbaka. Tack för ditt intresse!